kedd szeptember 16 2014

Berendezési ötletek – hogy mindenki jól érezhesse magát

berendezesi otletek Berendezési ötletek – hogy mindenki jól érezhesse magátA berendezési ötletek, egyéni jegyekkel kombinálva, olyan sajátosan berendezetten lakóhelyiségeket eredményeznek, amelyekben többnyire nemcsak a tulajdonosok érzik jól magukat. Berendezési ötleteket nemcsak profiktól várhatunk. Ha tippeket keresünk, gyakran már a barátoknál vagy ismerősöknél is találunk. Persze még nagyobb a választék a bútorboltokban.

Ha egy új ház építését tervezzük, vagy lakásunknak, házunknak megint új kinézetet szeretnénk adni, egyik-másik berendezési ötletért nagyon hálásak vagyunk. Ugyanis nem olyan egyszerű ez az egész, mint amilyennek hangzik, és az újonnan berendezett helyiségekben még jól is szeretnénk magunkat érezni. És természetesen még praktikus is legyen a berendezés.

Azzal a gondolattal kezdődik, hogy „hogyan is nézzen ki?” Bizonyára valamivel egyszerűbben megválaszolható az a kérdés, hogy mi minden legyen benne, illetve az a kérdés is, hogy milyen célt töltsön be az újonnan kialakított helyiség. Ehhez még többnyire nincs szükségünk berendezési tippekre. Mert azt nem kell részletezni, hogy bizonyos különbségek vannak a gyerekszoba és a nappali, vagy a konyha és a hálószoba között.

Nehezebb annak a kérdésnek a megválaszolása, hogy hogyan valósíthatók meg legjobban elképzeléseink és kívánalmaink. Természetesen jól is kell kinéznie. És magától értetődően olcsó is legyen. Ezért a berendezési tanácsokért mindig hálásak vagyunk. Az első ötletekre az új berendezéssel kapcsolatban bútorüzletekben tehetünk szert. Az ott kiállított mintabútorok előhozzák saját ötleteinket is. A falak színbeli alakítására is találhatunk számos javaslatot, utalást. Mely színek illenének, és melyek hagyjuk inkább. Ez végső soron egy teljesen egyéni döntés, és mégis éppen ebben elkelnek a tippek és tanácsok. Az ember gyorsan csalódik a színekben. A kis színkártyán a szín gyakran valóban klasszul néz ki és a falon, hát igen, mégsem ez a megfelelő szín.

Valamivel egyszerűbb az új berendezésről dönteni egy számítógépes program segítségével, feltéve, ha az ember kiismeri magát benne. Abban az esetben, ha ez nem így van, profitól is kérhetünk ötleteket a berendezéshez. Ő nemcsak jól bánik a számítógépes programokkal, hanem rendszerint rendelkezik a szükséges szaktudással és a szükséges tapasztalattal, hogy a festés és berendezés ne végződjön kudarccal. A valóban nagyszerű berendezési ötletek mellett, amelyek természetesen figyelembe veszik a saját kívánságokat és igényeket és a pénztárcánkat is, gyakran olyan kiegészítő tanácsokat is kapunk, hogy az új berendezés végül tetszik és lelkesít.

HOZZÁSZÓLÁS